BLOGIARKISTO

Tolkunihminen kiittää

23.04.2015

Vaalit on käyty ja tarkastuslaskentakin suoritettu. Kiitän sydämestäni saamastani luottamuksesta. Jokaisen 15954 äänen takana on ihminen, joka uskoi minuun ja kykyyni edistää tärkeiksi kokemiani tavoitteita eduskunnassa. Nöyrin mielin uusin valtakirjani ensi viikolla, kun uusi eduskunta järjestäytyy. Seuraavan kauden haasteet ovat suuret, mutta päätöksiä on saatava aikaan.

Vaalikampanjaa tehdessä sain valtavan määrän tukea. Arvostan jokaista yhteydenottoa, keskustelua, mailia ja tarinaa, joita kuulin. On hienoa, että niin moni on halunnut olla rakentamassa yhdenvertaista, kannustavaa ja byrokratian sijaan ihmisten omaan harkintakykyyn nojaavaa Suomea. Säännöillä ja kielloilla tukahduttamisen sijaan ihmisiä on kannustettava - ja erityisesti palautettava usko terveeseen järkeen. Tätä työtä aion jatkaa myös alkavalla kaudella, tapahtuipa työ sitten valiokunnissa, täysistunnoissa tai ihmisten kanssa jutellessa ja uutta oppiessa.

Kiersin viikkojen ajan Helsinkiä uutteran ja väsymättömän tiimini kanssa. Näimme helsinkiläisiä niin tuulessa ja tuiskussa kuin auringon säteiden välillä lämmittäessäkin. Kävimme lukuisia rakentavia keskusteluja ja sain teiltä paljon opastusta, vinkkejä ja neuvoja. Näitä viestejä aion viedä eteenpäin. Politiikka on ennen kaikkea yhteistyötä ja toivon, että voin jatkaa sitä kaikkien helsinkiläisten kanssa myös vaalien välillä. Jos haluat seurata työtäni kauden aikana ja liittyä tiimiin, onnistuu se sivujeni kautta www.jaanapelkonen.com. Ethän siis epäröi olla minuun yhteydessä!


Kokoomus